Qui sóc: Elena Jiménez: Empresària. Consultora.

Curiosa i incansable, m’encanta escoltar la gent i m’apassiona la meva feina.

M’agrada dir que entre totes les coses a les que em dedico, el que més m’agrada és buscar i potenciar diferències .

Totes i cadascuna de nosaltres som diferents, de la mateixa manera que no hi ha dos rams de flors iguals, no hi ha dues persones iguals .

La meva vida es composa d’èxits i fracassos, com la de totes, d’intentar i no aconseguir, de tornar a intentar i a intentar i a intentar fins al final aconseguir i, si després de tot no ho he aconseguit, m’he quedat amb l’experiència que he anat adquirint en el procés i que m’ajuda a anar a buscar  el següent procés.

El meu lema és no rendir-se mai. Cada obstacle trobat pel camí forma part de la meva experiència personal i tot junt és el que em fa ser com sóc.

Més de trenta cinc anys dedicada a la meva professió i, en tot aquest temps he descobert que, la il·lusió, l’empenta i les ganes no desapareixen amb l’edat. Al contrari, fan que estigui més preparada que mai i vull compartir aquesta experiència amb totes vosaltres, sense importar ni l’edat ni l’experiència que tingueu.

Si amigues, hi ha vida més enllà dels cinquanta .

A totes, vull dir-vos que, precisament, il·lusió, empenta, ganes, i sobretot, no tenir por ni a guanyar ni a perdre són el nostre nexe d’unió .

Et convido a aconseguir els teus somnis, des de la convicció que ets allò que fas i que, si bé és bo fer-ho bé, no ho és menys fer-ho saber .

Puc assegurar-te que tu pots ser la teva pròpia ambaixadora, la teva pròpia marca, la teva pròpia relacions públiques .

Si vols emprendre una nova etapa en la teva  vida, si vols un canvi, si per fi et decideixes a anar a la recerca d’allò que sempre has somiat, aquí estic, ens ajudarem mútuament a la recerca de la diferència que et portarà a aquesta felicitat que vas buscant. Entre les dues farem possible que et dediquis a allò que t’apassiona, gaudiràs i seràs la teva pròpia “jefa”

I si tenim preguntes, buscarem les respostes i no pararem fins a trobar-les.

Així que, si vols acompanyar-me … Anem!.

Deixa un Comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.